Welkom op de site van Park Somerdaal

Somerdaal een stukje paradijs op aarde

gelegen aan de rand van de Heihorsten met volop recreatie en natuur
Heikantstraat 2 Someren

Een park waar U een eigen perceel kunt kopen van ± 380 m² en er een quadro van Top Totaal op kunt laten bouwen geheel naar eigen smaak en wensen vanaf 60 m² tot maar liefs 100 m² voor eigen gebruik of verhuur of een combinatie van beide.


Park Somerdaal aan de Heikantstraat 2 in Someren wordt tot leven gebracht. Park Somerdaal is een park van rust en ruimte zonder activiteiten. Activiteiten zijn er volop in het gebied de Heihorsten, zie het blokje omgeving. Wilt U een bezichtiging maak dan een afspraak met Hans van Seggelen Tel. 06 53811306

Van natuurlijk genieten tot modern comfort in een Bourgondisch jasje, want midden in het groene buitengebied van Someren in het bosrijke recreatiegebied De Heihorsten ligt park Somerdaal.                   
Nu met de tweede fase erbij van ± 2,8 ha komen er 44 vakantiewoningen met een vloeroppervlakte van 60 m² tot wel 100 m² op percelen van ± 380m² ( eigen grond)
Waar U op een kleine afstand kunt genieten van tal van recreatiemogelijkheden, zodat U "thuis" van alle rust kunt genieten. Wat een luxe en wat een privacy!!  
Allemaal samengebracht in het luxe Top Totaal chalet van het type Quadro, om daarmee de uniformiteit te waarborgen en de schoonheid te koesteren. 

 Op een van de mooiste locaties van het Oost-Brabantse Someren, op nog geen 2 km van het centrum, in het groene buitengebied, wordt Park Somerdaal gerealiseerd. Met recht mag gezegd worden dat dit park een "piece unique"is. Een unieke locatie in recreatiegebied de Heihorsten, met achter het park Golfbaan de Swinkelsche en het Keelven. Hoe mooi kan het recreatieve leven zijn.Hoe gaat alles in zijn werk, U zoekt bij ons op Somerdaal een mooi kavel uit en gaat dan naar Top Totaal voor Uw droomwoning te realiseren. zie bedrijfsfilm. 
E-mailen
Bellen
Info